Twitter permite încărcarea de videoclipuri cu durata de 140 secunde

0
325

Twitter a anunțat astăzi că durata clipurilor video care pot fi încărcate pe rețeaua sa de socializare va fi extinsă de la 30 de secunde la 140 de secunde. Această decizie care nu va afecta însă acele persoane selectate cărora le era deja permis să încarce videoclipuri de 10 minute. Compania a numit videoclipurile „tot mai importante în conversațiile în timp real ce se întâmplă pe Twitter”, și a notat că Tweeturile video au crescut cu 50% de la începutul anului.

Începând de astăzi, orice utilizator Twitter va putea încărca videoclipuri cu durata de două minute și douăzeci de secunde, atât de pe web, cât și de pe mobil.

Vorbind despre mobil, pentru a încuraja utilizatorii să urmărească mai multe clipuri video pe platforma sa, Twitter va actualiza aplicțiile pentru iOS și Android cu o nouă „experiență de vizionare video în ecran complet”, pe care o vom putea experimenta la fiecare accesare de videoclip din cronologie. Această actualizare va sosi în curând.

De asemnea, compania a anunțat astăzi lansarea unei noi aplicații canalizate pe analiză. Denumită „Twitter Engage”, aplicația le va oferi utilizatorilor instrumentele necesare pentru a descifra și înțelege mai bine performanța tweeturilor lor grație analiticelor în timp real. Aplicația vizează în mod special „creatori influenți” dar este disponibilă pentru oricine. Disponibilă momentan doar în App Store SUA, Twitter Engage, le oferă utilizatorilor posibilitatea să urmărească activitatea pentru a primi notificări de la cei mai importanți adepți, și divizează tweeturile încărcate într-un cont, în funcție de performanțele lor.

Actualizări video similare vor veni și în aplicația Vine a celor de la Twitter, cunoscută pentru partajarea de conținut video cu durata de maxim 6 secunde. Aici câțiva creatori vor putea să încarce clipuri video cu durata de 140 de secunde, care vor fi ca un fel de „trailer pentru o poveste mai mare”.

Așadar, dacă ești un utilizator de Twitter pentru iOS vei putea deja să urmărești și încarci clipuri video de 140 de secunde, însă va trebui să aștepți actualizarea aplicației adresate dispozitivului tău (despre care spuneam mai sus), ca să te bucuri și de experiența video complet nouă.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.