iOS 9.3.3 public beta 3 și OS X 10.11.6 public beta 3 au fost lansate

1
718

Compania Apple a lansat marți seară două noi actualizări pentru o parte dintre utilizatorii de iPhone, iPad și Mac. iOS 9.3.3 public beta 3 și OS X 10.11.6 public beta 3 sunt acum disponibile pentru toți cei înscriși în programele Apple de testare a versiunilor beta și sosesc la câteva minute distanță de versiunile iOS 9.3.3 și OS X 10.11.6 beta 3 dedicate dezvoltatorilor de aplicații, și la două săptămâni de iOS 9.3.3/OS X 10.11.6 public beta 2.

Actualizarea la noile iOS 9.3.3 public beta 3 și OS X 10.11.6 public beta 3 este așadar posibilă pentru toți cei care s-au înscris în programul Apple Software Beta și au instalat profile de configurare pe dispozitivele compatibile. Pentru a actualiza un iPhone sau iPad pe care ai mai avut în trecut o versiune beta publică de iOS, va trebui să accesezi Configurări>General>Actualizare software. În cazul unui Mac pe care ai mai avut versiuni publice de OS X, va trebui să accesezi Mac App Store>Actualizări. Dacă nu ai înrolat dispozitivul iOS sau OS X în programul Apple Software Beta, dar îți dorești să testezi cele mai recente versiuni ale sistemelor de operare, o vei putea face de pe pagina Apple (mai multe detalii aici, pentru iOS, și aici, pentru OS X).

Atât iOS 9.3.3, cât și OS X 10.11.6 reprezintă actualizări minore pentru cele două sisteme de operare, având, potrivit Apple, rolul de a corecta erorile descoperite de către utilizatori în iOS 9.3.2 și, respectiv, OS X 10.11.5, precum și de a spori performanțele și securitatea dispozitivelor pe care sunt instalate. Caracteristici noi nu au fost descoperite de către utilizatori în niciuna dintre cele două versiuni ale SO.

iOS 9.3.3 și OS X 10.11.6 sunt singurele versiuni beta publice pe care utilizatorii de rând înscriși în Apple Software Beta le pot testa pe dispozitivele lor. iOS 10 public beta și macOS Sierra vor putea fi testate de acești utilizatori începând cu luna viitoare. Până atunci, numai dezvoltatorii pot testa noile versiuni majore ale celor două sisteme de operare.

Notă: Dacă ai instalat iOS 9.3.3 public beta 3 sau OS X 10.11.6 public beta 3 pe unul dintre dispozitivele tale și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.