Apple anunță lansarea programului Tabără de vară 2016 pentru copii

0
369

Compania Apple a început astăzi să permită copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani din mai multe țări europene (și nu doar – vezi mai jos) să se înregistreze pentru Tabăra de vară Apple. Mulțumită acestui program, micuții vor putea merge în magazinele fizice ale gigantului din Cupertino pentru a învăța cum să creeze cărți interactive și filme folosind produsele și software-ul Apple (inclusiv iBooks Author pentru Mac și iMovie pentru iPad).

Atelierele Apple de vară vor fi găzduite între orele locale 10:30 și 15:30 în mai multe zile din perioada 11 iulie și 12 august. Ele vor fi disponibile în magazinele companiei Apple din Statele Unite ale AmericiiCanadaChinaFranțaGermaniaHong KongItaliaJaponiaOlandaSpaniaSuediaElvețiaTurcia și Regatul Unit al Marii Britanii. Ca de obicei, compania Apple le recomandă părinților care vor să își trimită copiii în aceste „tabere de vară” să în înscrie cât mai repede, întrucât locurile vor fi ocupate principiul Primul venit – Primul servit. Toate atelierele vor fi gratuite pentru persoanele eligibile.

Atelierele de anul acesta sunt denumite „Povești în mișcare cu iMovie” și „Povești interactive cu iBooks”. Numai în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și Canada va mai fi disponibil și un al treilea atelier numit „Programare jocuri și roboți”, în care copiii vor învăța principiile de bază ale programării pentru jocuri, vor trebui să rezolve probleme logice și să își programeze proprii lor roboți.

Apple anunță că toți copiii care vor veni la Tabăra de vară Apple 2016 trebuiesc însoțiți de un părinte sau de tutorele legal la fiecare atelier. Părinții care au mai mulți copii pe care vor să îi înscrie în tabără vor trebui să îl înscrie întâi pe primul, iar dacă acesta este confirmat, îi vor putea înscrie și pe ceilalți. Toți cei care au fost acceptați vor primi un tricou Tabăra de vară Apple.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.