Apple SIM este acum disponibil în peste 140 de țări mulțumită GigSky

0
810

Partenerul Apple SIM, GigSky, a anunțat astăzi că a extins disponibilitatea planurilor de date de tip pay-as-you-go în peste 140 de țări. Până acum, planul adresat utilizatorilor de iPad Air 2, iPad Pro și iPad mini 3 (și ulterior) cu Apple SIM era disponibil numai în 90 de țări.

Printre noile țări în care este disponibil planul de date GigSky se numără Afganistan, Anguila, Antigua și Barbuda, Armenia, Argentina, Insulele Cayman, Columbia,Duminica, Ecuador, Honduras, Insula Man, Jamaica, Sf. Vincent și Grenadine, Turks și Caicos, Venezuela, Zambia, Insulele Virgine Americane și Britanice, și multe, multe altele. Dacă vă întrebați unde este România, ei bine și țara noastră a fost inclusă în planul de date GigSky încă de anul trecut.

Apple SIM le permite utilizatorilor de iPad Wi-Fi + Cellular să comute în mod rapid între diferite planuri de date pe termen scurt oferite de rețelele partenere, folosind o cartelă SIM integrată. Apple SIM este folositor pentru cei ce vor mereu să se bucure de cea mai bună ofertă, dar mai ales pentru cei care călătoresc, mai ales că grație celor de la GigSky este disponibil în peste 140 de țări și teritorii din întreaga lume.

Printre ceilalți parteneri Apple SIM se numără AT&T, Sprint și T-Mobile în Statele Unite ale Americii, EE în Regatul Unit al Marii Britanii, Deutsche Telekom în Germania, Three în Hong Kong și au by KDDI în Japonia. Pe lângă cei de la GigSky, AlwaysOnline Wireless mai le oferă utilizatorilor de Apple SIM planuri LTE de date de tip pay-as-you-go în cel puțin 45 de țări (inclusiv România), oferind și opțiunea de a plăti pe oră, zi sau megabit. Momentan, Apple SIM este comercializat împreună cu tabletele iPad Wi-Fi + Cellular în Statele Unite ale Americii și Marea Britanie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.