iOS 10 îți permite să dai prioritate aplicațiilor importante atunci când sunt descărcate

0
878

Au trecut deja două săptămâni de când iOS 10 a fost prezentat, iar versiunea beta poate fi descărcată și instalată pe dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch eligibile de către dezoltatorii de aplicații, și cu toate acestea încă nu au fost descoperite toate „delicatesele” din ea. Una dintre acestea are legătură cu 3D Touch și a ieșit „la suprafață” la începutul acesta de săptămână.

Un utilizator de Reddit a descoperit în actuala versiune beta de iOS 10 că include o nouă scurtătură ce le permite posesorilor de dispozitive iPhone 6s și iPhone 6s Plus să dea prioritate unei aplicații, atunci când a selectat să descarce două sau mai multe. Astfel, atunci când mai mult de o aplicație se descarcă, utilizatorul o poate selecta pe cea preferată și efectua un gest 3D Touch pe pictograma ei. În meniul contextual deschis va apărea, alături de opțiunea de partajare, și un buton intitulat „Dați prioritate descărcării”, care va opri temporar instalarea celorlalte aplicații, concentrând toate resursele pe descărcarea aplicației căreia i-ai oferit propritate.

Această opțiune este foarte utilă în condițiile în care utilizatorii ce au un alt model de iPhone sau orice iPad, ori chiar un iPhone 6s cu iOS 9, nu pot da prioritate aplicațiilor favorite decât oprind temporar descărcarea celorlalte (prin atingerea pictogramelor lor) și lăsând descărcarea aplicației favorite. Utilitatea acestei caracteristici este cu atât mai mare în situația restaurării dintr-un backup (iCloud sau chiar iTunes), întrucât volumul de aplicații descărcate simultan este unul mare, iar până acum nu existau opțiuni de a da prioritate celor pe care vrei să le instalezi deodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.