Twitter 4.1.0 pentru Mac – actualizare este disponibilă pe App Store

0
174

După luni în care utilizatorii aplicației nu au primit nimic nou (nu este atât de mult, ținând cont că până nu de mult ea nu era actualizată cu anii), Twitter pentru Mac este disponibilă începând de acum într-o versiune nouă. Aceasta introduce o serie de caracteristici ce erau disponibile deja în aplicația Twitter pentru iOS și web, printre ele numărându-se Sondajele și Momentele.

Introdusă în luna octombrie a anului trecut, Momente este o nouă filă a Twitter care a fost creată pentru a ajuta utilizatorii să descopere cele mai populare știri, evenimente și subiectele în trend, sortând tot conținutul interesant în categorii, cum ar fi Noutăți, Sport, Divertisment și Amuzament.

Tot în luna octombrie din 2015, Twitter a introdus și opțiunea de creare a sondajelor în Tweeturi, permițându-le utilizatorilor să pună întrebări la care să ofere o serie de variante de răspunsuri pe care le pot alege urmăritorii lor timp de 24 de ore.

Alături de Momente și Sondaje, Twitter pentru Mac le mai oferă utilizatorilor posibilitatea de a partaja GIF-uri în Tweeturi și mesaje directe prin intermediul noii caracteristici de căutare a acestui tip de imagini.

Această actualizare adusă aplicației Twitter nu este însă la fel de importantă precum cea din decembrie, care modifica din temelii interfața utilizator și introducea o serie de caracteristici „noi” (pentru utilizatorii de Mac).

Actualizarea la Twitter 4.1.0 poate fi efectuată de pe toate computerele care rulează OS X 10.10 sau ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.