Odată cu lansarea iOS 9.3.2 beta 4 și a OS X 10.11.5 beta 4, compania Apple a publicat în această seară și cea de-a patra versiune beta de tvOS 9.2.1. Oferit dezvoltatorilor cu scopul de a-l testa, noul build al sistemului de operare pentru Apple TV generația a 4-a sosește la mai bine de o lună distanță de tvOS 9.2, care a fost poate cea mai importantă actualizare adusă tvOS de la lansarea din toamna anului trecut.

Instalarea noii versiuni beta de tvOS este, la fel ca și în trecut, ceva mai dificilă decât instalarea unei actualizări de software pentru iPhone, Apple Watch sau Mac. Ea implică folosirea unui cablu USB-C la USB-A pentru a conecta Apple TV-ul la computer și descărcarea noului software prin intermediul iTunes sau Apple Configurator. Desigur, o condiție necesară pentru a putea instala tvOS 9.2.1 beta 4 este să ai un cont de dezvoltator înregistrat pe Apple Developer Center.

Aparent, tvOS 9.2.1 reprezintă o actualizare minoră, ce este concentrată pe îmbunătățiri aduse în privința performanțelor, corecturi de erori și actualizări de securitate. Deocamdată, nu a fost descoperită nicio caracteristică nouă și importantă nici în prima versiune beta de tvOS 9.2.1, nici în cea de-a doua, nici în cea de-a treia și nici în cea mai recentă.

tvOS 9.2.1 succede tvOS 9.2, o versiune a sistemului de operare pentru generația a 4-a de Apple TV care introducea o mulțime de caracteristici noi, de la compatibilitate cu tastaturile Bluetooth, la dictare căutări folosind Siri, la foldere și multe altele. Desigur, acea versiune nu este lipsită de erori, iar versiunea 9.2.1 are rolul de a le îndepărta.

Notă: Dacă ai instalat tvOS 9.2.1 beta 4 pe Apple TV și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.