Google+ 5.6.0 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
225

La nici o săptămână după ce a publicat o altă actualizare importantă pentru aplicația oficială a rețelei sociale Google+, Google vine astăzi cu o nouă versiune a aplicației de pe App Store menită să îmbunătățească și mai mult experiența de utilizare.

Versiunea 5.6.0 a Google+ este acum disponibilă pe App Store și le aduce utilizatorilor de iPhone și iPad posibilitatea de a partaja articolele interesante folosind noul meniu de partajare inclus în browserul integrat. De asemenea, aplicația recunoaște acțiunea „glisați în jos pentru a închide”, ea permițându-ți să închizi mai repede pozele, include un indicator de fișiere .gif și le încarcă mai rapid atunci când le accesezi. În plus, noua versiune de Google+ le aduce utilizatorilor posibilitatea de a flisa spre stânga pentru a vedea postarea următoare fără niciun sunet „ding” și corectează numeroase erori generale și de accesibilitate, îmbunătățind totodată stabilitatea.

Pentru a face actualizarea la versiunea 5.6.0 de Google+, va trebui să ai instalat pe iPhone sau iPad iOS 7.0 sau ulterior. Dimensiunea aplicației este de 48,4 MB.

- Reclamă -