Google+ 5.6.0 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
230

La nici o săptămână după ce a publicat o altă actualizare importantă pentru aplicația oficială a rețelei sociale Google+, Google vine astăzi cu o nouă versiune a aplicației de pe App Store menită să îmbunătățească și mai mult experiența de utilizare.

Versiunea 5.6.0 a Google+ este acum disponibilă pe App Store și le aduce utilizatorilor de iPhone și iPad posibilitatea de a partaja articolele interesante folosind noul meniu de partajare inclus în browserul integrat. De asemenea, aplicația recunoaște acțiunea „glisați în jos pentru a închide”, ea permițându-ți să închizi mai repede pozele, include un indicator de fișiere .gif și le încarcă mai rapid atunci când le accesezi. În plus, noua versiune de Google+ le aduce utilizatorilor posibilitatea de a flisa spre stânga pentru a vedea postarea următoare fără niciun sunet „ding” și corectează numeroase erori generale și de accesibilitate, îmbunătățind totodată stabilitatea.

Pentru a face actualizarea la versiunea 5.6.0 de Google+, va trebui să ai instalat pe iPhone sau iPad iOS 7.0 sau ulterior. Dimensiunea aplicației este de 48,4 MB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.