Mophie lansează tocuri cu alimentare pentru iPhone 6 și iPhone 6s ce pot fi încărcate wireless

1
584

Producătorul de accesorii pentru smartphone Mophie a anunțat astăzi lansarea unei noi game de tocuri cu alimentare care pot fi încărcate wireless prin intermediul unei stații de încărcare. Denumit „Charge Force / Puterea alimentării”, noul ecosistem de alimentare wireless al Mophie începe să alimenteze un dispozitiv (cu toc compatibil) în momentul în care acesta este pus pe suprafața de încărcare, propritizând alimentarea iPhone-ului în detrimentul tocului.

Toate tocurile cu alimentare ale Mophie din gama Charge Force se vor putea încărca și vor putea încărca wireless dispozitivele iPhone atunci când sunt plasate pe aproape orice fel de stație de alimentare wireless (inclusiv cele care acceptă standardul Qi). Desigur, Mophie au lansat și propriile lor stații de alimentare, momentan fiind disponibile trei modele. Primele două sunt pentru birou (și alte suprafețe similare), permițând alimentarea dispozitivelor în poziție orizontală și, respectiv, verticală. Cel de-al treilea, în schimb, este adresat automobilelor, putând fi montat pe orice gură de ventilație pentru a alimenta dispozitivul iPhone. Fiecare dintre cele trei stații au magneți puternici care vor ține în siguranță dispozitivul iPhone, indiferent de mărime, în orice unghi, și nu îl vor lăsa să cadă, chiar dacă circuli pe un drum cu multe denivelări / un oarecare drum din România.

Alimentarea wireless este integrată în viețile noastre la cafenele, restaurante, aeroporturi, în mobilă, mașini și așa mai departe. Oferind o gamă variată de opțiuni de alimentare, noi am dus și mai departe performanța și comoditatea energiei mobile.

În ceea ce privește noile tocuri cu alimentare Mophie pentru iPhone, producătorul de accesorii menționează că noile „juice pack” sunt compatibile cu Charge Force, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de alimentare wireless, fără a crește prea mult grosimea dispozitivelor lor. Capacitatea lor este de 1.560 mAh (în varianta pentru iPhone de 4,7 inchi) și 2.420 mAh (în varianta pentru iPhone 5,5 inchi). Din păcate, cel puțin momentan nu există prea multe opțiuni din care să alegi, utilizatorilor de iPhone 6/6s și iPhone 6/6s Plus fiindu-le oferit doar un singur model toc Charge Force, pe culoarea neagră.

Un pachet Mophie care include un toc juice pack pentru iPhone 6/6s și o stație de alimentare Charge Force costă 99,95$, în timp ce unul pentru iPhone 6/6s Plus costă 129,95$. Stația de alimentare inclusă în pachet este cea de bază, pentru încărcare în poziția orizontală, și are o valoaere de 39,95$. Separat, utilizatorii pot achiziționa stațiile de alimentare verticale pentru birou și mașină, la un preț de 59,95$ fiecare.

Momentan, noile produse Mophie nu sunt disponibile în România, dar vor ajunge în curând și în magazinele de la noi, la prețuri similare

1 COMENTARIU

  1. INCARCARE WIRELESS……..nu stiu ce este asa de revolutionar…..sa fie ceva ca si wi-fi….sa nu fiu nevoit sa tin intr-un anumit loc telefonul…..in rest ce sa vad,,o carcasa de buna calitate care se incarca magnetic…..adica eu la MacBook-ul meu am incarcare wireless…ca am conector magnetic…frectie…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.