Compania Apple a actualizat de dimineață portalul dedicat dezvoltatorilor de aplicații pentru iOS, OS X, watchOS și tvOS cu scopul de a introduce o nouă interfață pentru pagina de cont, care să facă mai facilă accesarea diferitelor resurse ce le sunt oferite creatorilor de conținut.

Noua pagină de cont, care include un aspect mai curat și acces rapid la Certificate, Identificatoare & Profile și iTunes Connect, înlocuiește vechiul Centru membru pentru dezvoltatori. Ea afișează în zona de mijloc cele mai frecvent utilizate instrumente de către dezvoltatori, iar într-o nouă bară laterală poziționată în partea stângă afișează o serie de resurse, cum ar fi CloudKid, documentație, forumuri și instrumentul de raportare a erorilor descoperite în programele folosite de dezvoltatori.

Prin actualizarea adusă acum, Apple Developer Center are un aspect mai unificat și modern. Majoritatea paginilor acestui portal au fost actualizate în trecut de către Apple, pagina de cont fiind lăsată până acum cu un aspect vechi și ușor demodat.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.