Orange Cloud 1.8.2 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă

0
398

Orange Cloud este platforma de cloud oferită de către Orange România gratuit tuturor abonaților persoane fizice. Aici, utilizatorii pot păstra în siguranță, într-un singur loc, imaginile, videoclipurile, melodiile și alte tipuri de fișiere, pe care să le acceseze ulterior oricând și de oriunde au nevoie, inclusiv din aplicația gratuită pentru iOS.

Versiunea pentru iPhone și iPad a Orange Cloud a primit marți seară o actualizare importantă, versiunea 1.8.2 fiind acum disponibilă pe App Store pentru descărcare și aducând o grămadă de noutăți.

Potrivit celor de la Orange, actualizarea Orange Cloud pentru iPhone și iPad aduce utilizatorilor posibilitatea de a crea „Grupul tău”, un loc unde ei și prietenii invitați vor putea trimite și vizualiza fotografii, videoclipuri și documente. Mai mult, noua versiune face posibilă vizualizarea locului în care au fost realizate fotografiile (dacă este disponibil) și include compatibilitate cu dispozitivele Google Chromecast.

La final, Orange Cloud 1.8.2 aduce numeroase optimizări de performanță și corectează o serie de erori, rezultatul fiind o aplicație mai stabilă, rapidă și mai plăcută la utilizare.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.8.2 de Orange Cloud, va trebui să ai un dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch cu iOS 7.1 sau ulterior. Pe aceste dispozitive, actualizarea este posibilă din App Store>Actualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.