Cea mai populară aplicație de hărți de pe App Store, Google Maps, a primit de dimineață o actualizare importantă, care le aduce utilizatorilor de iPhone și iPad o serie de noutăți interesante.

Noul Google Maps 4.18 le aduce utilizatorilor de iPhone și iPad un widget nou în centrul de notificări, pe care îl vor putea adăuga pentru a vedea durata călătoriei până acasă și/sau până la birou, din locația în care se află, atât dacă folosesc ca și mijloc de transport un autoturism, cât și dacă folosesc transportul public. În plus, noua versiune a aplicației introduce opțiunea de partajare a itinerariilor cu contactele, precum și configurări pentru modul nocturn și unitățile de măsură direct în pagina de navigare.

La final, Google susține că cea mai recentă versiune a aplicației sale de hărți introduce și o serie de corecturi de erori.

Pentru a instala noua versiune de Google Maps, este necesar ca dispozitivul tău să ruleze iOS 7.0 sau o versiune ulterioară. Dacă îndeplinești această condiție, vei putea accesa App Store>Actualizări pentru a efectua actualizarea.

  • Google Maps pentru iPhone, iPad și Apple Watch – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.