GarageBand, una dintre cele mai ușoare modalități de a crea și edita melodii de pe Mac, a fost actualizată de către Apple joi seara. Versiunea 10.1.1 le aduce utilizatorilor îmbunătățiri în privința compatibilității cu dispozitivele iOS și câteva instrumente noi, pe care muzicienii le vor îndrăgi.

Potrivit companiei Apple, noul GarageBand pentru Mac aduce compatibilitate cu GarageBand pentru iOS și proiectele Bucle Live, precum și cu aplicația Logic Remote pentru iPhone și iPad Pro (care în trecut putea controla numai Logic Pro pentru OS X). În plus, versiunea 10.1.1 a GarageBand pentru Mac aduce posibilitatea de a deschide proiecte din Idei Muzicale (aplicație de pe iOS) și adaugă peste 2.600 de noi sunete și Bucle Apple, pe care le poți folosi în melodiile pe care le vei crea. La final, Apple anunță îmbunătățirea fiabilității aplicației la descărcarea de conținut suplimentar și includerea de multiple îmbunătățiri pentru Accesibilitate.

Actualizarea la versiunea 10.1.1 a GarageBand este gratuită și poate fi efectuată de către utilizatorii de OS X din Mac App Store>Actualizări. Aceia dintre voi care nu au instalat încă această aplicație, o vor putea descărca gratis (dacă au activat un Mac după septembrie 2013) sau cu plată, urmând linkul de mai jos:

- Reclamă -