Cut the Rope: Time Travel este aplicația gratuit a săptămânii pe App Store

0
641

Este vineri, așa că a venit timpul să vorbim despre aplicația gratuită a acestei săptămâni, în condițiile în care de dimineață compania Apple a actualizat pagina cu recomandări de pe App Store. Dacă în urmă cu o săptămână, aplicația gratuită oferită de către Apple, CHOMP, era adresată în special copiilor, aplicația gratuită de săptămâna aceasta este un nou joc; Cut the Rope: Time Travel.

Acest joc ZeptoLab reprezintă una dintre versiunile popularului puzzle Cut the Rope, care s-a bucurat de un succes important în urmă cu câțiva ani și care încă mai are câteva milioane de utilizatori. În Cut the Rope Time Travel, monstrulețul Om Nom călătorește în timp pentru a-și hrăni cu acadele ascendenții. Dar chiar dacă aventura este una nouă, iar noi vom avea de hrănit nu unul, ci doi monstruleți, jocul rămâne familiar pentru oricine a mai jucat una dintre versiunile anterioare, el fiind bazat în continuare pe fizică și punând probleme tot mai mari odată cu avansarea.

Cele câteva sute de nivele disponibile au diferite tematici, purtându-te din Evul Mediu și Renaștere, până în Era Disco, Vestul Sălbatic și Revoluția industrială. Astfel, vei avea ocazia de a-i cunoaște pe toți ascendenții îndrăgitului personaj Om Nom.

Jocul Cut the Rope: Time Travel este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone și iPad, necesitând însă iOS 6.0 sau ulterior pentru a funcționa. Dimensiunea jocului este de 50,8 MB.

  • Cut the Rope: Time Travel pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 1,99 €)* – Descarcă acum

*Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 15 aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.