Directorul general al companiei Apple, Tim Cook, a fost numit din nou „unul dintre cele mai influente 100 de persoane” de TIME în lista anuală în care cunoscuta revistă îi recunoaște pe indivizii care au avut un impact major asupra lumii. Cook a fost din nou inclus în clasamentul „titanilor”, alături de persoane cum ar fi Yuri Milner, Binny și Sachin Bansal, Dwayne „The Rock” Johnson, Wang Jianlin și Papa Francis.

Fiecare dintre personalitățile incluse în lista celor de la TIME au dedicat un scurt eseu scris de un tovarăș, Bob Iger, director general Disney, fiind cel care a scris prezentarea lui Cook. În opinia acestuia, Tim Cook este „inima Apple”:

Compania Apple este cunoscută pentru produsele elegante și inovative care schimbă lumea prin modul în care ne conectăm, creăm și comunicăm, precum și prin modul în care lucrăm, gândim și acționăm. Succesul său continuu solicită un lider cu un curaj foarte mare și mult caracter, care să ceară excelență, să susțină cele mai înalte standarde etice și să provoace adesea statu-quo, inclusiv prin conversații esențiale despre cine suntem noi ca și cultură și comunitate.

Tim Cook este acel tip de lider.

În spatele comportamentului convingător și a manierelor sudice se află un curaj concentrat care vine dintr-o convingere personală adâncă. Tim s-a angajat să facă lucrul corect, în modul corect, la momentul potrivit și din motive corecte. Ca și director general, el a condus Apple pe noi culmi și continuă să construiască un brand global care este recunoscut în mod universal ca și un lider al industriei și respectat la scară largă pentru valorile sale.

Tim Cook a mai fost numit în lista celor mai influente persoane de câteva ori, iar în 2014 a fost numit de revista TIME persoana anului, după ce a luat decizia îndrăzneață de a-și anunța în mod public orientarea sexuală, deși este cunoscut ca o persoană ce încearcă mereu să ascundă viața personală.

În cazul în care nu sunteți familiarizați cu această listă a revistei TIME, trebuie să știți că ea nu este un clasament, deci prin urmare nu se încearcă găsirea unei persoane care este mai influentă decât alta. În schimb, toate persoanele incluse sunt repartizate în cinci categorii: Titani, Pionieri, Artiști, Lideri și Legende, ele putând fi orice de la celebrități remarcabile, la directori de companii, oameni de știință, autori, medici, lideri mondiali și nu numai.

TIME a mai ales actori, lideri mondiali, oameni de știință și personalități din lumea tehnologiei pentru lista cu cei mai influenți indivizi în 2016. Printre personalitățile selectate se numără Priscilla și Mark Zuckerberg, Pewdiepie, Aziz Ansari, Sundar Pichai, Stephen Curry, Adele, Leondardo DiCaprio și Barack Obama.

Întreaga listă poate fi accesată aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.