Apple a lansat OS X 10.11.5 El Capitan beta 3 și OS X 10.11.5 public beta 3

0
293

Alături de iOS 9.3.2 beta 3 și iOS 9.3.2 public beta 3, compania Apple a lansat astăzi și cea de-a treia versiune beta de OS X 10.11.5 El Capitan. De această dată, vorbim despre două actualizări, cu același număr de build, ce sunt adresate atât dezvoltatorilor de aplicații înregistrați pe Apple Developer Center, cât și utilizatorilor membri ai programului Apple Software Beta. Ele sosesc la doar o săptămână distanță de OS X 10.11.5 beta 2.

OS X 10.11.5 beta 3 și OS X 10.11.5 public beta 3 pot fi descărcate de dezvoltatori, respectiv utilizatori de pe Mac App Store>Actualizări. În cazul utilizatorilor, dacă nu v-ați înscris până acum pe Apple Software Beta, va trebui să o faceți acum urmând pașii de aici, pentru ca apoi să puteți instala cea mai recentă versiune beta de OS X.

Aparent, OS X 10.11.5 El Capitan este o actualizare a sistemului de operare concentrată pe corecturi de probleme, îmbunătățiri în privința performanțelor și a securității. Nici în prima versiune beta a acestei actualizări, dar nici în cea de-a doua, nu au fost descoperite caracteristici noi sau cine știe ce modificări și este foarte probabil ca ele să lipsească și din beta 3 – Apple oricum nu menționează nimic interesant în notițele lansării.

OS X 10.11.5 succede OS X 10.11.4, o actualizare lansată pe 21 martie, ce introducea câteva caracteristici noi, minore (poate cele mai importante erau cele introduse pentru Notițe), și numeroase corecturi de erori, actualizări de securitate și îmbunătățiri pe alocuri. Data lansării versiunii finale a acestei actualizări de OS X este necunoscută în momentul de față.

Notă: Dacă ai instalat OS X 10.11.5 beta 3 / OS X 10.11.5 public beta 3 pe computerul tău și ai descoperit noutăți, anunță-ne printr-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.