Warhammer 40.000 Deathwatch – Tyranid Invasion este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone și iPad

0
700

Este vineri, ceea ce înseamnă că în cursul nopții trecute Apple a actualizat pagina App Store cu aplicații recomandate, oferind utilizatorilor conținut nou și interesant pe care să îl descarce. Cu această ocazie, gigantul american a anunțat o nouă aplicație pe care utilizatorii o vor putea descărca gratis în următoarea săptămână. Warhammer 40.000 Deathwatch – Tyranid Invasion este denumirea aplicației acestei săptămâni și vorbim despre un nou joc pe care Apple îl promovează în cadrul acestei promoții.

Warhammer 40.000: Deathwatch – Tyranid Invasion este unul dintre jocurile populare ale seriei Warhammer pe care ni-l oferă cei de la Rodeo Games. În cadrul acestui joc de strategie utilizatorii trebuie să comande unor pușcași marini spațiali să distrugă armata Tyranid. De la misiunile care au loc în orașele devastate la cele care au loc pe vasele bio ale Tyranid-ilor, tu vei vedea cum armata ta de ucigași neînfricați va crește de la o luptă la alta, dobândind o putere mai mare și mai multă pricepere, care o va ajuta să distrugă fără probleme și cei mai urâți și periculoși inamici.

Warhammer 40.000: Deathwatch – Tyranid Invasion dispune în momentul de față de 40 de misiuni și de 38 de Deathwatch Space Marines ce pot fi colectați și personalizați cu peste 150 de arme și armuri.

Jocul Warhammer 40.000 Deathwatch – Tyranid Invasion este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații gratuite și universale pentru iPhone și iPad, iOS 8.0 (sau ulterior) rulat pe un iPhone 5, iPad 4, iPad mini 2 sau mai recente fiind necesar pentru ca jocul să funcționeze. Dimensiunea jocului este de 839 MB.

  • Warhammer 40.000: Deathwatch – Tyranid Invasion pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 1,99 €) – Descarcă acum

*Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare (26 februarie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.