Apple a lansat OS X 10.11.4 beta 3 pentru dezvoltatori (Actualizare: și OS X 10.11.4 Public Beta 3 este disponibil)

0
1461

Compania Apple a lansat luni seară, alături de versiunile beta 3 de iOS 9.3, tvOS 2.2 și watchOS 2.2, și OS X 10.11.4 beta 3. Vorbim despre o versiune oferită dezvoltatorilor de aplicații pentru a testa viitoarea actualizare de OS X, versiune care însă nu este momentan disponibilă (Actualizare 10 februarie, 8:14: OS X 10.11.4 public beta 3 a fost lansat) și pentru utilizatorii înscrși în programul Apple de testare publică a actualizărilor de OS X.

Actualizare 10 februarie, ora 20:14: OS X 10.11.4 public beta 3 a fost lansat de către Apple la câteva minute distanță de versiunea publică a iOS 9.3 beta 3 și la două zile distanță de versiunea de El Capitan adresată dezvoltatorilor. Cele două OS X 10.11.4 beta au același număr de build, prin urmare aduc aceleași noutăți. Actualizarea la noua versiune de OS X poate fi efectuată de către utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta prin sistemul de actualizare software al OS X.

OS X 10.11.4 beta 3 sosește pe Mac-urile dezvoltatorilor la două săptămâni distanță de a doua versiune beta și la trei săptămâni după ce Apple a lansat OS X 10.11.3 în variantă finală, pentru toți dezvoltatorii. Această actualizare poate fi descărcată de către dezvoltatori atât prin intermediul Apple Developer Center, cât și din sistemul de Actualizare software al OS X.

OS X 10.11.4 introduce câteva caracteristici noi, cum ar fi compatibilitatea cu notițele protejate cu parolă din Notițe (această funcționalitate este prezentă și în iOS 9.3), precum și compatibilitatea cu Live Photos în Mesaje. În rest, până acum această actualizare a părut a aduce numai corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor (la fel ca și toate versiunile anterioare de OS X 10.11.x El Capitan).

Printre zonele de interes enunțate de către Apple în notițele lansării acestei actualizări se numără aplicațiile iBooks, Mesaje, Notițe și Poze.

În cazul în care vor fi descoperite caracteristici noi în această versiune beta de OS X El Capitan, noi vă vom anunța.

OS X 10.11.4 beta 3 – iată tot ce aduce nou

  • Introduce opțiunea de a importa notițe în aplicația Notițe. Astfel, utilizatorii care foloseau servicii cum ar fi Evernote, de exemplu, vor putea să își importe notițele de acolo în Notițe de pe OS X fără dureri de cap.os x 10.11.4 el capitan notite
  • Aplicația Notițe afișează acum un lacăt deschis în cadrul notițelor care sunt blocate cu cod de acces, dar deschise.os x 10.11.4 el capitan notite
  • Corectează eroarea care împiedica deschiderea linkurilor din aplicația Twitter (https://t.co…).
  • Include iCloud pentru iBooks.os x 10.11.4 el capitan icloud pentru ibooks

Notă: În cazul în care ai descoperit și alte modificări în ultima versiune beta de OS X 10.11.4 El Capitan, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.