Exact o săptămână ne mai desparte de cel mai important eveniment Apple din această toamnă și chiar dacă el va avea în centru noile modele de iPhone (6s și 6s Plus), acest lucru nu o oprește cu nimic pe compania Apple să anunțe și alte produse noi. Dacă până acum s-a tot vorbit de prezentarea Apple TV 4 alături de noile modele de iPhone, astăzi mai multe publicații fac vorbire și despre câteva noutăți pentru utilizatorii de Apple Watch.

9to5Mac scrie că, pe lângă o nouă prezentare a watchOS 2 de pe 9 septembrie, Apple va anunța noi curele pentru Apple Watch. Informația a fost ulterior confirmată de sursele celor de la MacRumors, așa că este foarte posibil ca ceasul inteligent anunțat anul trecut și disponibil pe piață din aprilie să primească noi modele/versiuni de curele, în condițiile în care un Watch 2 nu este pregătit încă pentru lansare.

Momentan nu se știe dacă Apple va introduce săptămâna viitoare modele de curele pentru Apple Watch complet noi sau doar versiuni noi ale curelelor actuale, însă este clar că pentru curelele sport vor fi mai multe opțiuni de culoare începând cu data conferinței. Dacă pentru moment curelele sport pentru Apple Watch sunt disponibile în culori vii de roz, verde, albastru, precum și pe negru și alb, se zvonește că Apple intenționează să lanseze și o serie de versiuni în culori mai închise decât acestea.

Și nu ar trebui să fim surprinși că curele sport vor primi noi culori. Și nici măcar care sunt acele culori. Spun asta, deoarece încă din luna aprilie, directorul departamentului de design din cadrul Apple, Jony Ive, a prezentat la Milano o serie de curele sport în culori care la acea (și nici măcar această) dată nu sunt disponibile pe piață. Vorbim de culori precum roșu intens, oranj, galben, albastru închis și numeroase nuanțe de roz/crem. În plus, diferite celebrități s-au afișat în public cu Apple Watch-uri cu brățări sport diferite (ca și culoare) de cele comercializate de către Apple în momentul de față.

Alături de noile brățări și watchOS 2, se prea poate ca Apple să mai anunțe săptămâna viitoare și extinderea disponibilității ceasului în alte câteva țări din Europa și nu numai, fiind însă prea puțin probabil ca data lansării în România să fie anunțată pe atunci.

Vorbind puțin despre iPhone, în articolul lor despre noile brățări, cei de la 9to5Mac confirmă ceea ce s-a mai spus în repetate rânduri despre iPhone 6s și iPhone 6s Plus, fără a mai adăuga ceva nou. Mai precis, ei confirmă că noile iPhone-uri vor veni în continuare și în versiuni cu 16 GB spațiu de stocare și că vor avea o carcasă mai rezistentă fabricată dintr-un nou aliaj de aluminiu (Series 7000 – folosit, de asemenea, la construirea bicicletelor de curse). În plus, aflăm din nou că o versiune nouă de iPhone cu ecran de 4 inchi (iPhone 6c) nu va fi prezentată atunci, chiar dacă iPhone 5c va fi scos de pe piață, iar iPhone 5s va rămâne astfel ultimul iPhone de 4 inchi oferit de către Apple consumatorilor.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.