Apple a lansat OS X 10.11.1 public beta

0
401

Odată cu lansarea versiunii finale a watchOS 2, compania Apple a mai lansat o actualizare pe care de această dată o adresează utilizatorilor de Mac. La numai câteva zile distanță de lansarea primei versiuni beta a OS X 10.11.1 El Capitan pentru dezvoltatorii de aplicații și cu aproximativ o săptămână și jumătate înaintea lansării versiunii finale de OS X 10.11 El Capitan, compania Apple a publicat și prima versiune beta publică a OS X 10.11.1 El Capitan. Prin urmare, toți posesorii de Mac-uri care sunt înscriși în programul Apple Software Beta vor putea efectua actualizarea la cea mai recentă versiune de OS X 10.11 El Capitan cu câteva săptămâni înaintea publicării ei.

Actualizarea este disponibilă prin intermediul aplicației App Store și apare numai pe computerele înscrise în program.

OS X 10.11.1 public beta 1 are același număr de build ca și versiunea beta adresată dezvoltatorilor, iar asta înseamnă că noutățile aduse sunt aceleași. Potrivit companiei Apple, această actualizare îmbunătățește compatibilitatea, stabilitatea și securitatea Mac-urilor, o listă detaliată cu noutățile pe care le aduce nefiind probabil publicată până la lansarea versiunii finale. Totuși, dezvoltatorii au descoperit deja că OS X 10.11.1 beta include compatibilitate cu standardul Unicode 8, ceea ce înseamnă că noi caractere emoji sunt recunoscute și pot fi utilizate de pe Mac.

Momentan nu se știe când va fi lansată această actualizare software pentru toată lumea, însă cert este că va mai trece ceva vreme în condițiile în care nici măcar OS X 10.11 nu este disponibil pentru public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.