La numai câteva minute după ce a publicat versiunea finală a iOS 9 pentru utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch, compania Apple a lansat o nouă actualizare pentru aceia dintre ei care folosesc și un Mac sau PC cu Windows. Este vorba despre iTunes 12.3, o versiune relativ majoră a programului, care le aduce utilizatorilor compatibilitate cu iOS 9, optimizări pentru OS X 10.11 El Capitan și diferite îmbunătățiri.

În cazul în care deții un iPhone, iPad sau iPod touch pe care l-ai actualizat sau pe care vrei să îl actualizezi la iOS 9 va fi important să descarci și instalezi această actualizare pe Mac sau PC, deoarece va fi necesară la administrarea dispozitivului în noua versiune a sistemului de operare. Tototdată, va fi important să instalezi noua versiune de iTunes și dacă ești utilizator de Mac și ai instalat sau vei instala OS X 10.11 El Capitan, deoarece ea este concepută pentru această versiune de OS X și va funcționa mai bine sub ea, comparativ cu versiunile precedente.

Iar dacă cele două noutăți mai sus menționate nu au reușit să te convingă să efectuezi actualizarea la noua versiune a aplicației iTunes, atunci probabil îmbunătățirile și corecturile anunțate de către Apple vor reuși. Potrivit companiei americane, versiunea 12.3 de iTunes îmbunătățește accesibilitatea Apple Music cu VoiceOver, rezolvă o problemă care împiedica reordonarea melodiilor în cadrul listei „Urmează”, corectează problema din cauza căreia unele posturi de radio nu erau afișate în secțiunea „Redate recent”, corectează problema din cauza căreia melodiile pentru care vă exprimați aprecierea folosind un dispozitiv iOS nu apăreau drept apreciate în iTunes și nu în ultimul rând oferă în sfârșit compatibilitate pentru autentificarea cu doi factori ce securiează ID-urile Apple.

Actualizarea la iTunes 12.3 poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu OS X (din App Store>Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows (din Ajutor>Caută actualizări). Această versiune de iTunes poate fi, de asemenea, descărcată și de pe site-ul Apple (Mac / Windows). Desigur, actualizarea este recomandată tuturor utilizatorilor ce folosesc aplicația pe computerele cu OS X sau Windows.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.