Imediat după ce s-a încheiat evenimentul media de astăzi în cadrul căruia a prezentat o serie de produse noi, inclusiv iPhone 6s, iPhone 6s Plus, Apple TV 4 și iPad Pro, compania Apple a publicat câteva actualizări ale versiunilor beta ale sistemelor de operare testate în prezent. Separat de versiunile Golden Master ale iOS 9, OS X 10.11 El Capitan și watchOS 2, gigantul american a lansat, surprinzător, și prima versiune beta a iOS 9.1, precum și Apple tvOS beta 1. Toate actualizările sunt disponibile acum pentru dezvoltatorii de aplicații pe Apple Developer Center.

iOS 9.1 este o primă actualizare majoră pe care iOS 9 o va primi și include câteva caracteristici dedicate tabletei iPad Pro, oferind compatibilitate cu accesorii cum ar fi Smart Keyboard și Apple Pencil, ambele fiind create special pentru tableta cu ecran de 12,9 inchi. De asemenea, actualizarea va include cel mai probabil și numeroase corecturi de probleme și îmbunătățiri, dar și unele caracteristici noi. Iar dacă ceva nou și semnificativ a fost inclus în prima versiune a acestei actualizări, vă voi anunța mai jos în acest articol.

tvOS a fost tocmai anunțat și este un sistem de operare dedicat numai generației a 4-a de Apple TV. El este bazat pe iOS și include compatibilitate cu App Store și instrumentele care le vor permite dezvoltatorilor să creeze aplicații pentru Apple TV. Interesant este că această actualizare este disponibilă deși Apple TV 4 nu este momentan disponibil (până la finele lunii viitoare), așa că nimeni nu va putea momentan să efectueze actualizarea.

iOS 9.1 va fi cel mai probabil disponibil în noiembrie, odată cu lansarea iPad Pro, iar până atunci utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch vor putea efectua săptămâna viitoare actualizarea la versiunea finală a iOS 9. iOS 9.1 este compatibil cu iPhone 4s (sau mai recent), iPad 2 (sau mai recent), iPad mini (sau mai recent) și iPod touch 5 (sau mai recent).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.