Compania Apple a lansat miercuri seara iOS 9.0.2, o actualizare minoră a sistemului de operare pentru iPhone, iPad și iPod touch, dar care le aduce tuturor utilizatorilor îmbunătățiri în privința performanțelor și corecturi de erori pe terminalele cu iOS 9. iOS 9.0.2 vine la o săptămână distanță de iOS 9.0.1, prima actualizare lansată de către Apple pentru iOS 9 și la aproximativ două săptămâni după lansarea versiunii finale a iOS 9.0.

iOS 9.0.2 este disponibilă pentru toți utilizatorii de iPhone (4s sau un model mai recent), iPad 2 (sau un model mai recent), iPad mini (sau un model mai recent) și iPod touch (generația a 5-a sau orice model mai recent). Această actualizare este în egală măsură recomandată tuturor celor care au instalat pe un dispozitiv eligibil iOS 9, dat fiind faptul că include corecturi pentru unele erori deranjante.

Potrivit companiei Apple, iOS 9.0.2 conține corecturi de erori și îmbunătățiri în privința performanțelor, inclusiv:

  • Corectează o eroare cu activarea și dezactivarea configurării privind utilizarea datelor celulare de către aplicații.
  • Rezolvă o eroare care oprea activarea iMessage pentru unii utilizatori.
  • Rezolvă o eroare în care un backup iCloud putea fi întrerupt după inițierea unui backup manual.
  • Corectează o eroare unde ecranul se putea roti incorect la primirea de notificări.
  • Îmbunătățește stabilitatea aplicației Podcasturi.

Aidoma iOS 9.0.1, iOS 9.0.2 este deci o actualizare minoră care se concentrează pe introducerea unor corecturi de erori mult-așteptate și îmbunătățiri în privința performanțelor celei mai recente versiuni a sistemului de operare.

iOS 9.0.2 poate fi instalat acum de către toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch atât din Configurări>General>Actualizare software, cât și din aplicația iTunes de pe PC sau Mac. Mai multe detalii despre cum poți efectua actualizarea la iOS 9.0.2 sunt disponibile în tutorialul menționat mai jos:

iOS 9.0.2 precede iOS 9.1, care va fi prima actualizare majoră primită de iOS 9 și care este în prezent testat de către Apple fiind deja la beta 3. iOS 9.1 include noi caractere emoji, noi configurări pentru Siri și alte câteva îmbunătățiri și corecturi.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.