Apple a lansat iOS 9.0.1 pentru iPhone, iPad și iPod touch

0
3354

Fără a oferi în prealabil o versiune de testare dezvoltatorilor de aplicații, compania Apple a publicat miercuri seara iOS 9.0.1. Vorbim desigur despre o versiune minoră de iOS, care are rolul de a corecta unele erori prezente în iOS 9 și pe care mulți utilizatori le-au sesizat încă de săptămâna trecută, când a și fost lansată versiunea publică a acestei actualizări.

iOS 9.0.1 este disponibilă pentru toți utilizatorii de iPhone (4s sau un model mai recent), iPad 2 (sau un model mai recent), iPad mini (sau un model mai recent) și iPod touch (generația a 5-a sau orice model mai recent). Această actualizare este în egală măsură recomandată tuturor celor care au instalat pe un dispozitiv eligibil iOS 9, dat fiind faptul că include corecturi pentru unele erori deranjante.

Potrivit companiei Apple, această actualizare conține corecturi de erori, inclusiv:

  • Corectează o eroare unde unii utilizatori nu puteau finaliza asistentul de configurare după actualizare – și care obliga restaurarea dispozitivelor iOS.
  • Corectează o eroare unde uneori alarmele și temporizatoarele puteau să nu fie redate.
  • Corectează o eroare în Safari și Poze unde întreruperea unui clip video putea cauza afișarea distorsionată a cadrului unde a fost întrerupt.
  • Corectează o eroare unde unii utilizatori care foloseau o configurare APN personalizată via un profil își pierdeau datele celulare.

iOS 9.0.1 poate fi instalat acum de către toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch atât din Configurări>General>Actualizare software, cât și din aplicația iTunes de pe PC sau Mac. Mai multe detalii despre cum poți efectua actualizarea la iOS 9.0.1 sunt disponibile în tutorialul menționat mai jos:

iOS 9.0.1 precede iOS 9.1, care va fi prima actualizare majoră primită de iOS 9 și care este în prezent testat de către Apple fiind deja la beta 2. iOS 9.1 include noi caractere emoji, noi configurări pentru Siri și alte câteva îmbunătățiri și corecturi.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.