Apple a lansat colecția de căști Beats Solo2, Tour2 și PowerBeats2 Active

1
424

Compania Apple a actualizat în cursul zilei de astăzi colecția de căști Solo2 Wireless, Tour2 și PowerBeats2 Wireless, adăugând câte trei combinații de culoare noi pentru fiecare model în parte. Noile versiuni ale căștilor fac parte din colecția „Active”, Apple optând pentru combinații de gri cu verde, albastru și roșu pentru a le distinge de celelalte versiuni de Beats și arăta că sunt adresate în special celor ce fac sport.

În ceea ce privește partea hardware a căștilor Beats sau prețul lor, nu există niciun fel de schimbare, colecția Active alăturându-se așadar celorlalte disponibile momentan pentru fiecare model în parte. Desigur, noile versiuni de căști Beats Solo2 Wireless, Tour2 și PowerBeats2 Wireless sunt disponibile în magazinul Apple online, urmând a ajunge și în magazinele partenere în curând.

Din magazinul Apple, prețul căștilor intraauriculare Tour2 este de 129,95 $, prețul celor PowerBeats2 este de 199,95$, în timp ce prețul căștilor Solo2 Wireless este de 299,95$. Dintre acestea, mici probleme cu stocurile există doar în cazul modelului cel mai ieftin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.