Sfârșitul acesta de săptămână a adus o actualizare a magazinului de aplicații al companiei AppleApp Store – care promovează acum conținut nou pentru următoarele șapte zile. Printre aplicațiile pe care angajații Apple le recomandă utilizatorilor de iPhone și iPad în funcție de nevoile lor se numără, desigur, și aplicația săptămânii, care, ca de obicei, este un titlu cu plată, pe care Apple îl oferă gratuit timp de o săptămână.

Ultima aplicație gratuită a lunii iulie este Worms 3 și vorbim din nou despre un joc, care, de această dată, este mai popular decât cele oferite în ultimele săptămâni. Disponibil pe App Store de aproximativ doi ani, Worms 3 este similar celorlalte jocuri din seria Worms a celor de la Team17, solicitând utilizatorilor să elimine echipa sau echipele de melci oponente folosind o gamă variată de arme. Worms3 are mutările bazate pe carduri, utilizatorii putând să gândească o strategie a folosirii lor în așa fel încât să le aibă disponibile în momentele cruciale pe cele care i-ar putea ajuta chiar să câștige. În plus, jocul oferă utilizatorilor mai multe categorii de melci din care pot să aleagă – grei, savanți, cercetaș și soldat, fiecare având propriile sale abilități și propriul stil de luptă. Astfel, utilizatorilor li se solicită să gândească o strategie de luptă, alegând cei mai potriviți melci pentru a ataca „oastea” inamicilor.

Momentan, Worms 3 dispune de trei moduri de joc – Forts și Deathmatch (multiplayer), și Bodycount (single-player), însă pe partea de online multiplayer lucrurile stau cel mai interesant. Dezvoltatorii jocului au implementat un multiplayer asincron, ceea ce înseamnă că tu vei putea să te joci cu prietenii sau alți utilizatori oricând, fără a termina un meci dacă nu mai ai timp. În ceea ce privește modul single-player, dezvoltatorii se laudă cu 36 de misiuni în cinci teme diferite.

Worms 3 mai oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și personaliza melcii, un D-Pad complet nou și compatibilitate cu AirPlay, pentru a putea să îl joci pe televizor, via Apple TV.

Worms 3 este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone și iPad, cu iOS 5.1.1 sau orice versiune ulterioară instalată (dezvoltatorii nu recomandă jocul pe dispozitivele iPhone 3Gs și iPad 1). Dimensiunea aplicației este de 154 MB.

  • Worms 3 pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 4,99 €) – Descarcă acum*

*Aplicația este disponibilă gratis până vinerea viitoare (7 august).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.