La începutul acestui an compania Google îi surprindea în mod plăcut pe utilizatorii de iPhone și iPad care folosesc Google Traducere cu o actualizare pe care o publica pe App Store și care aducea nu doar modificări în privința interfeței de utilizator, ci și caracteristici de traducere instantanee a conversațiilor și textelor tipărite din și în diferite limbi. Săptămâna aceasta, gigantul american a publicat pe App Store o actualizare pentru Google Translate și chiar dacă vorbim despre versiunea 4.0.0, aceasta nu face decât să extindă disponibilitatea respectivelor caracteristici la un număr și mai mare de utilizatori, inclusiv români.

Pe lângă micile modificări la nivelul interfeței de utilizator, corecturi de erori care îmbunătățesc conversațiile în 40 de limbi și îmbunătățirile în privința accesibilității, noua versiune de Google Translate aduce opțiunea de traducere instantanee a textelor printate în 20 de noi limbi printre care, da, se numără și limba română. În sfârșit, utilizatorii vor putea traduce textele din engleză în română sau din română în engleză prin simpla îndreptare a camerei dispozitivului iPhone sau iPad către semne, afișe, hârtiile pe care sunt tipărite. Separat de limba română, caracteristica permite traducerea în și din engleză din limbile: bulgară, catalană, croată, cehă, daneză, olandeză, filipineză, finlandeză, maghiară, indoneziană, lituaniană, norvegiană, poloneză, slovacă, suedeză, turcă și ucraineană. În plus, utilizatorii vor putea traduce texte tipărite din engleză în hindusă și thailandeză.

Pentru a face actualizarea la noua versiune de Google Translate va trebui să accesați App Store>Actualizări>Actualizați. În cazul în care nu aveți deja această aplicație deja instalată pe iPhone sau iPad, o veți putea instala acum urmând linkul de mai jos:

  • Google Translate pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.