Este vineri și a venit timpul ca Apple să aducă ultima actualizare a paginii „Recomandări” de pe App Store din luna august a acestui an. Actualizarea de acum include, ca de obicei, un nou titlu pentru promoția „Aplicația săptămânii”, promoție în cadrul căreia gigantul american le oferă utilozatorilor de iPhone, iPad și iPod touch posibilitatea de a descărca gratis o aplicație cu plată de pe App Store. Săptămâna aceasta aplicația promovată de către Apple este una educațională, ea fiind adresată copiilor mici.

„Nighty Night Circus” este denumirea aplicației acestei săptămâni, iar ea reprezintă o nouă propunere a celor de la Fox and Sheep pentru Aplicația anului aleasă de către Apple în 2012 – „Nighty Night” și care s-a bucurat deja de 3 milioane de descărcări. Așa cum ne sugerează și titlul acestei aplicații, „Nighty Night Circus” este menită a aduce o atmosferă prielnică somnului, animăluțele de la circ fiind puse în centru. Copilașii vor intra în lumea magică a circului, unde vor găsi 8 animale, pe care vor trebui să le trimită la culcare stingând luminile. Fiecare dintre animalele de circ sunt capabile să efectueze unele cascadorii, iar acestea vor putea fi urmărite de copii înainte de a merge la somn. Acestei atmosfere prielnice somnului îi vor contribui într-o mare măsură și cântecele de leagăn și narațiunea de pe fundal.

Întregul aspect și toate animațiile acestei aplicații au fost realizate de către nominalizatul la premiile Oscar din 2002, Hedi Wittlinger, ele fiind desigur impresionante. „Nighty Night Circus” include 8 animăluțe, cărora li se vor putea adăuga altele 3 la cumpărarea unui pachet din aplicație (atenție părinți, în cazul în care copilul cunoaște parola ID-ului Apple!). În plus, aplicația acestei săptămâni dispune și de un mod de joc automat, adresat în special copiilor mici – de fapt, jocul este recomandat pentru vârstele de sub 5 anișori.

Nighty Night Circus este disponibil pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone și iPad, putând fi instalat pe terminalele cu iOS 7.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Dimensiunea jocului este de 361 MB.

  • Nighty Night Circus pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 2,99€*) – Descarcă acum

*Notă: Promoția este valabilă până vineri, 4 septembrie.

- Reclamă -