Una dintre caracteristicile noi ale viitoarelor „iPhone 6s” și „iPhone 6s Plus” și, desigur, iOS 9 va fi o colecție de fundaluri animate îmbunătățite pentru ecranul de blocare al telefonului, potrivit lui Mark Gurman – bloggerul care a oferit numeroase informații veridice cu privire la dispozitivele Apple nelansate. Se pare că aspectul fundalurilor va fi similar cu cel al cadranelor de Apple Watch intitulate „Motion” (Mișcare), fiind posibil ca fiecare dintre animații să se schimbe în mod dinamic și să însuflețească ecranul, de fiecare dată când utilizatorul îl aprinde.

Noile teme vor varia de la pești în iaz, la fumuri colorate, ultimele dintre acestea fiind probabil versiuni animate ale fundalurilor statice care au fost adăugate de către Apple în ultima versiune beta de iOS 9. Ca de obicei atunci când vine vorba de Mark Gurman, sursele sale ne atenționează că s-ar putea să se renunțe la noile fundaluri în ultimul moment, cu toate că o fotografie cu posibilul ambalaj al iPhone 6s Plus ne-ar putea confirma că Apple le va include în viitoarea generație de iPhone.

Interesant este că iOS are fundaluri dinamice încă de la lansarea iOS 7, însă până acum opțiunile oferite utilizatorilor au fost foarte limitate, o singură temă fiind extinsă la șapte fundaluri deosebite doar de culoare. Acum gigantul american pare din nou interesat de readucerea la viață a acestor fundaluri dinamice, fiind, potrivit celor mai recente informații, obsedată de detalii și calitatea imaginilor cum a fost și atunci când a înregistrat fotografiile pentru cadranele Apple Watch.

Așadar, iPhone 6s și iPhone 6s Plus (alături, poate, și de unele modele mai vechi de iPhone) ar putea afișa în iOS 9 noi tipuri de fundaluri, mai interesante și impresionante, care vor face probabil ca utilizatorii să-și dorească mai mult să deblocheze ecranele terminalelor lor.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.