Google Maps, una dintre cele mai populare aplicații de cartografiere de pe App Store, a fost actualizată în cursul nopții trecute de către Google, ceea ce înseamnă că utilizatorii de iPhone și iPad vor putea descărca de acum versiunea 4.9.0 a acesteia.

Noua versiune de Google Maps aduce utilizatorilor o serie de noutăți interesante, iar pentru început vom vorbi despre un mod nocturn implementat pentru navigare, acesta făcând interfața aplicației mai plăcută pentru ochi după înserare. Mai mult decât atât, noua versiune de Google Maps le va permite utilizatorilor să eticheteze locurile pentru a le vedea pe hartă și în sugestiile de căutare și le oferă opțiunea de a edita descrierile pozelor postate deja pentru anumite locuri de pe hartă. La final, noua versiune a arhicunoscutei aplicații de cartografiere include o serie de corecturi de erori, care ar trebui să îmbunătățească experiența de utilizare.

Pentru a face actualizarea la versiunea 4.9.0 a Google Maps pentru iPhone și iPad va trebui să accesați App Store>Actualizări>Actualizați. Iar dacă nu aveți încă această aplicație instalată și nici nu sunteți foarte mulțumit de cea pe care o folosiți în prezent, atunci o veți putea descărca urmând linkul de mai jos:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.