SpongeBob Moves In este aplicația gratuită a săptămânii pe App Store

0
580

Este din nou acel moment din săptămână când a venit vremea să vorbim despre aplicația desemnată de către Apple ca fiind cea mai bună. Ca de obicei, această aplicație este una cu plată și este oferită utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch, care au posibilitatea de a o descărca gratuit timp de șapte zile. Probabil fără să mai surprindă pe nimeni, aplicația gratuită a acestei săptămâni este un joc care, de această dată, se adresează în special copiilor.

„SpongeBob Moves In” este denumirea aplicației gratuite din această săptămână, ea fiind oferită utilizatorilor de iPhone și iPad de către același canal de Nickelodeon care difuzează și desenele animate SpongeBob. Încă din prima zi virtuală, acest joc îi pune pe cei mici în pielea lui SpongeBob, care va începe aventura mutându-se la casa Ananasului, angajându-se la Krusty Krab și construindu-și propriul Bikini Bottom. Utilizatorii vor trebui să contribuie la construcția propriului Bikini Bottom, iar pe măsură ce orașul va crește și se va dezvolta, noi personaje, clădiri, decorațiuni și zone cum ar fi Jellyfish Fields vor fi deblocate.

Acest joc reface atmosfera din seria de desene animate SpongeBob SquarePants, iar copiii care le-au urmărit vor fi familiarizați cu personajele, locurile și alte elemente din Bikini Bottom. Părinții care descarcă această aplicație trebuie să țină cont de faptul că ea oferă cumpărături suplimentare care ajută la avansarea mai rapidă în joc și care pot provoca unele pagube financiare, dacă cei mici știu parola ID-urilor Apple.

SpongeBob Moves In este disponibilă pe App Store în format universal pentru iPhone, iPad și iPod touch, însă poate fi descărcată numai pe diAspozitivele cu iOS 5.1.1 sau o versiune ulterioară instalată. Dimensiunea jocului este de 274 MB.

  • SpongeBob Moves In pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 3,99 €) – Descarcă acum*

*Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare (31 iulie).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.