iTunes 12.2.1 pentru Mac și PC a fost lansat de către Apple

0
366

Compania Apple a lansat luni seara o actualizare minoră, dar importantă pentru aplicația iTunes adresată utilizatorilor de Mac și PC. Versiunea 12.2.1 a programului este acum disponibilă pentru descărcare de către utilizatori, incluzând o serie de corecturi pentru iTunes Match și alte câteva caracteristici introduse în Apple Music.

Singura noutate adusă de această actualizare și care îi va privi pe utilizatorii din România este legată de corecturile de probleme și îmbunătățirile „minore” aduse postului de radio live Beats 1, pe care orice utilizator îl poate asculta gratis.

Următoarele două noutăți sunt mai importante, însă îi vor încânta mai puțin pe utilizatorii din România, care nu au avut niciodată acces la iTunes Match. Prima dintre ele este o corectură de problemă care afecta utilizatorii de iTunes Match. Din cauza acesteia, unele melodii au fost schimbate incorect de către iTunes din „Articole corelate” în Apple Music. Cea de-a doua este furnizarea unei modalități de a corecta o problemă care afecta biblioteca foștilor abonați iTunes Match.

Actualizarea la iTunes 12.2 poate fi efectuată atât de posesorii de Mac-uri cu OS X (din App Store>Actualizări), cât și de utilizatorii de Windows (din Ajutor>Caută actualizări). Această versiune de iTunes poate fi, de asemenea, descărcată și de pe site-ul Apple (Mac / Windows).

Această actualizare succede iTunes 12.2, care fusese lansat în urmă cu două săptămâni cu scopul de a include compatibilitate cu Apple Music și beneficiile pe care le aduce utilizatorilor. Din nefericire, acea versiune de iTunes provocase unele probleme grave foștilor utilizatori de iTunes Match, Apple venind abia acum cu o soluționare a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.