Apple a lansat actualizarea EFI Firmware 1.8 pentru Mac mini

0
190

Compania Apple a lansat o nouă actualizare firmware pentru penultimul model de Mac mini cu scopul de a corecta o problemă care putea să oprească recunoașterea unei tastaturi USB de către Mac, după repornirea din adormire.

Această actualizare este recomandată pentru modelele Mac mini (sfârșitul anului 2012). Această actualizare adresează o eroare care putea opri recunoașterea unei tastaturi USB după trezirea din adormire a sistemului.

Compania Apple le recomandă tuturor utilizatorilor posesori de Mac mini (modelul de la sfârșitul anului 2012) să descarce actualizarea EFI 1.8, cu dimensiunea de 4,8 MB. Aceasta este disponibilă și poate fi descărcată de pe App Store>Actualizări sau de pe site-ul web al companiei Apple (aici). Utilizatorii modelelor mai vechi sau mai recente de Mac mini decât cel mai sus menționat nu vor putea face această actualizare întrucât sistemele lor nu sunt afectate de eroare.

Actualizarea EFI Firmware 1.8 pentru Mac mini de astăzi este a treia actualizare  pe care modelul din 2012 de Mac mini l-a primit de la lansarea din urmă cu aproape patru ani. Primele actualizări au rezolvat, pe rând, o eroare privind redarea video prin HDMI și o eroare care permitea suprascrierea EFI fără autorizație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.