Viber 5.4 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
284

Cunoscuta aplicație de mesagerie și apelare VoIP – Viber a primit în această dimineață o actualizare ce aduce o serie de noutăți interesante pentru utilizatorii de dispozitive iPhone, atât în ceea ce privește apelarea, cât și conversațiile.

Pentru început, versiunea 5.4 a aplicației va permite utilizatorilor să vizualizeze istoricul de apeluri cu o anumită persoană direct din conversație. Mai mult decât atât, aplicatia Viber va permite utilizatorilor să converseze cu alții în timpul apelurilor Viber, fără a le întrerupe pe acestea din urmă. Trecând mai departe, utilizatorii de iPhone vor descoperi că acum Viber le permite să personalizeze grupurile cu pictograme, că vor putea să adauge un contact nou folosind un cod QR și că meniul cu informații despre un contact este ma curat, afișând numele și poza persoanei cu care interacționezi, chiar dacă ea nu este salvată în agenda telefonică. La final, cei de la Viber Media au introdus în aplicație compatibilitate cu opțiunea Font Dinamic, așa că dacă vei modifica dimensiunea fontului pe dispozitivul tău, vei observa că schimbările se aplică automat și în Viber.

Pentru a face actualizarea la versiunea 5.4 a aplicației Viber de pe dispozitivul iPhone, va trebui să accesezi App Store>Actualizări și să atingi butonul Actualizați din dreptul acestei aplicații. Iar dacă vrei să instalezi acum această aplicație, atunci urmează linkul de mai jos pentru a o descărca întâi de pe App Store:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.