Tumblr 4.1 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
163

Versiunea oficială a uneia dintre cele mai cunoscute rețele de microblogging – Tumblr – a fost actualizată de compania dezvoltatoare, Yahoo, la acest început de săptămână. Vorbim despre o actualizare notabilă care o succede pe una majoră ce a fost lansată în primăvara acestui an.

Aplicatia Tumblr pentru iPhone și iPad aduce utilizatorilor, în versiunea 4.1, o funcționalitate de blocare adevărată pentru persoanele care te deranjează. Astfel, începând de acum dacă vei bloca pe cineva, acea persoană nu va mai putea să te urmărească, să îți trimită mesaj, să interacționeze cu postările tale și nici măcar să te mai găsească în rezultatele căutărilor. În plus, actualizarea mai include o opțiune îmbunătățită de partajare a blogurilor (folosind meniul de partajare implicit din iOS), precum și o bară laterală mai subțire pe iPad, în orientarea vedere, care îți va permite să vezi mai mult conținut în flux.

Pentru a face actualizarea la versiunea 4.1 a aplicației Tumblr pentru iPhone și iPad va trebui să accesezi de pe dispozitivul cu iOS 7.1 (sau ulterior) App Store>Actualizări, și să atingi butonul Actualizați din dreptul aplicației. Iar dacă nu ați descărcat-o încă, dar vreți să o testați, atunci urmați linkul de mai jos pentru a o descărca acum:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.