Poate cea mai cunoscută aplicație de identificare a melodiilor redate în jurul utilizatorului – Shazam – a fost actualizată în cursul nopții trecute de compania dezvoltatoare, aducând compatibilitate cu cel mai așteptat serviciu de muzică al momentului.

Este, desigur, vorba despre Apple Music, serviciul pe care compania Apple îl va lansa săptămâna viitoare, pe 30 iunie. În aceste condiții, aplicația Shazam include acum un buton de ascultare a melodiilor identificate sau găsite în interiorul aplicației direct în Apple Music, încurajând astfel pe toată lumea să beneficieze de cele 3 luni gratis, în care vor putea asculta orice doresc, oricând doresc.

Mai mult decât compatibilitatea cu Apple Music, Shazam aduce utilizatorilor de iPad și iPhone contoare Shazam care vor spune câte persoane au mai identificat anumite melodii. De asemenea, versiunea 8.7.0 a aplicației Shazam ușurează ascultarea melodiilor prin faptul că de acum vei putea să atingi pictograma din partea dreaptă pentru a adăuga o melodie în liste de de redare Spotify și/sau Rdio ori în „Shazamul meu”. Iar în cazul în care vrei să descoperi mai multe despre un artist, trebuie să știi că actualizarea adusă acum Shazam include îmbunătățiri privind paginile artiștilor. Utilizatorii care vor să descopere mai multe despre un artist a cărui melodie au descoperit-o prin intermediul serviciului vor putea atinge linkul artistului pentru a vedea cele mai bune piste și clipuri video ale acestuia și vor putea atinge butonul Urmărește din dreptul numelui oricărui artist pentru a obține ultimele actualizări privind activitatea acestuia: lansări de melodii, albume, clipuri video și nu numai.

Pentru a face actualizarea la versiunea 8.7.0 a aplicației Shazam pentru iPhone și iPad va trebui să accesezi App Store>Actualizări și să atingi butonul Actualizați din dreptul aplicației. Iar dacă nu ai instalat încă această aplicație pe dispozitivul tău, o vei putea instala de acum accesând linkul de mai jos:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.