Nici 24 de ore nu ne mai despart până la una dintre cele mai importante conferințe Apple a acestui an – conferința principală de la WWDC. Luni, pe 8 iunie, pe scena de la Moscone Center Tim Cook și alți oficiali Apple vor urca pe scenă pentru a prezenta dezvoltatorilor de aplicații și utilizatorilor de iPhone, iPad, Mac și Apple Watch noile versiuni majore ale sistemelor de operare iOS, OS X, respectiv watchOS, precum și pentru a anunța noi servicii și alte lucruri interesante. În articolul menționat mai jos v-am vorbit în detaliu despre tot ce mă aștept să văd la WWDC 2015, bazându-mă în special pe zvonurile din ultimele luni, așa că îți recomand să îl citești ca să te convingi că trebuie să urmărești conferința mâine.

Iar dacă noutăți precum iOS 9, OS X 10.11, Apple Music și nu numai te-au convins să urmărești mâine conferința, atunci trebuie să știi că evenimentul va fi transmis live de către Apple și va putea fi urmărit de către utilizatorii de iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Mac (și nu numai). Ca de obicei, dacă nu ai timp să urmărești aproximativ 2 ore conferința, dar vrei să afli cele mai importante noutăți anunțate de către Apple, atunci îți recomand să urmărești iTutorial.ro pentru a fi la curent cu tot ce a prezentat Apple.

Cum să urmărești conferința live?

Notă: Conferința Apple va începe luni, 8 iunie, la ora 20:00, ora României.

iPhone, iPad, iPod touch & Mac

În cazul în care ai un iPhone, iPad sau iPod touch, atunci trebuie să știi că vei putea să urmărești conferința numai dacă dispozitivul tău rulează iOS 6.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Prin urmare, este necesar să ai un iPhone 3Gs (sau un model mai recent), iPad 2 (sau un model mai recent) ori un iPod touch generația a 4-a (sau un model mai recent). În cazul în care ai (și) Mac, atunci va fi necesar ca el să ruleze OS X 10.8.5 (sau o versiune ulterioară a sistemului de operare) și să aibă instalat Safari 6.0.5 (sau orice versiune uletrioară) pentru a vedea evenimentul în direct. Desigur, conferința va putea fi vizualizata doar din aplicația Safari atât în cazul iPhone/iPad/iPod, cât și în cazul OS X. Pagina de unde vei putea vedea fluxul live este următoarea: http://www.apple.com/live/ .

Apple TV

Pe Apple TV, insă, conferința va putea fi urmărită în direct accesând canalul Special Events, adăugat de către Apple săptămâna aceasta pe dispozitivele compatibile. Dacă nu ai acest canal pe dispozitivul tău, atunci va trebui să te asiguri că el este conectat la Internet și că rulează versiunea 6.2 a Apple TV Software. Prin urmare, trebuie să ai generația a doua sau a treia de Apple TV.

PC și Android

Deși nu este oficial nicio modalitate de a urmări conferința Apple de pe un computer cu Windows sau un dispozitiv cu Android, există o modalitate neoficială care face ca fluxul live oferit de către Apple să poată fi urmărit practic de oricine. Cum? Iată:

iTutorial.ro

În cazul in care nu ai timp 2 ore să urmărești un flux video în care cei de la Apple prezintă o serie de produse, atunci trebuie să știi că pe iTutorial.ro îți vom aduce cele mai calde informații din timpul conferinței, imediat după ce ele au fost prezentate. Așadar, luni, începand cu ora 20:00, vom publica un articol pentru fiecare produs/actualizare ce va fi prezentat/ă de către Apple, iar în cadrul lui veți găsi imagini din timpul conferinței, alături de informațiile furnizate de către oficialii Apple. Fiecare articol va fi actualizat pe masura ce Tim Cook și compania dezvăluie mai multe despre produsul prezentat, așa ca va recomandăm să stați mereu cu degetul pe butonul de reîncarcare a paginii (NotăComandă+R pe Mac / F5 pe PC pentru reîncarcare rapidă).

Aplicația iTutorial.ro

Cel mai bun mod de a fi la curent cu articolele publicate de noi este să descarci de pe App Store sau Magazin Google Play aplicația iTutorial pentru iPhone și iPad, respectiv pentru Android. Aceasta nu doar că îți oferă acces mult mai rapid la cele mai noi articole decât versiunea pentru mobil a site-ului, dar îți aduce și notificări push de fiecare dată când un articol nou este publicat. Asta înseamnă că pentru fiecare produs/actualizare nou/ă prezentat/ă de Apple vei primi o notificare din care poți deschide rapid articolul și citi informațiile care te interesează. Și pentru că articolele vor fi actualizate constant, îți recomandăm să faci o glisare de sus în jos pentru a actualiza pagina articolului.

În cazul în care folosești pe computerul cu Windows sau OS X browserul Google Chrome ori Safari (numai pe OS X), nu uita să accesezi acum iTutoria.ro și să accepți primirea notificărilor push, pentru a fi anunțat atunci când vom publica noile articole.

Toate articolele noi vor fi, ca de obicei, anunțate și pe paginile oficiale ale site-ului nostru de pe rețelele sociale. Pe Facebook nu uita să accesezi acum pagina Tutoriale pentru iOS si OS Xsă dai un like (dacă nu ai făcut-o deja), să selectezi butonul Îmi place și să faci clic pe opțiunea Primește notificări pentru a fi anunțat atunci când un articol nou a apărut și pe site. Dacă folosești Twitter poți, de asemenea, să ne urmărești la @itutorialro, iar apoi din aplicația pentru iPhone și iPad să selectezi optiunea de a primi notificări atunci când publicăm un Tweet nou.

Dacă ești pe Google+ si Tumblr, trebuie să știi că și acolo vor ajunge articolele, iar pagina noastră Google+ este aici, în timp ce blogul de pe Tumblr este aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.