Descoperă cele mai bune fotografii înregistrate cu iPhone din 2015

0
195

Fotografiile câștigătorilor celei de-a opta ediții anuale a premiilor pentru cele mai bune poze înregistrate cu iPhone au fost anunțate de site-ul IPAA. Ca de obicei, pozele premiate ne arată de ce este în stare camera iSight a dispozitivelor iPhone și cum evoluează aceasta de la un an la altul.

La fel ca și anul trecut (dar nu numai), fotografiile premiate au fost incluse în diferite categorii – de la peisaje la capturi macro și de la oameni la animale. Cele mai importante sunt, desigur, imaginile din categoria „fotograful anului”. Trei persoane au primit acest premiu în 2015, iar fotografiile care au convins juriul pot fi văzute mai jos:

3

Yvonne Lu

Înregistrată într-un tren, imaginea de pe locul al treilea ne prezintă un frumos cuplu de tineri care dorm într-un tren, ea amintindu-ne de anii demult apuși.

2

David Craik

Această imagine ne prezintă două păsări dintre care una este în zbor. Impresionant la ea este, desigur, momentul și claritatea inclusiv a păsării care zboară.

1

Michal Koralewski

Cea mai bună fotografie anului vine tocmai din Polonia și ne prezintă un bătrân care cântă la acordeon pe stradă o melodie tradițională poloneză.

Potrivit regulilor acestui concurs, toate fotografiile selectate au fost înregistrate cu iPhone, fiind admise chiar și acelea editate cu aplicații pentru iOS, cum ar fi Instagram sau VSCO.

Separat de cele trei fotografii ale căror fotografi au câștigat premiul cel mare, IPPA a mai ales fotografii câștigătoare și din alte câteva categorii, inclusiv animale, arhitectură, copii, flori, mâncare, peisaje, natură, panorame și nu numai. Pentru fiecare dintre categoriile câștigătoare au fost selectate trei poze câștigătoare.

Toate imaginile care au câștigat un premiu în 2015 pot fi vizualizate aici, iar dacă ai un iPhone și ai înregistrat o imagine splendidă cu camera acestuia, atunci poți deja să o înscrii pentru premiile din 2016.