Apple a lansat căști Powerbeast2 Wiresless în culorile curelelor Apple Watch

0
398

Compania Apple a lansat luni noi versiuni de căști în urechi Beats Powerbeats2, însă anunțul a fost oarecum pierdut printre numeroasele știri legate evenimentul de deschidere a WWDC 2015, în cadrul căruia au fost prezentate iOS 9, OS X 10.11 El Capitan, watchOS 2 și Music. Singura noutate a acestor versiuni noi de Powerbeats2 sunt culorile, Apple vopsind noile căști în aceleași culori ca și curelele Watch Sport: negru, alb, albastru, verde și roz.

Având același preț de 199,95 €, ca și celelalte versiuni de Powerbeats2 – un model de căști lansat de către Beats anul trecut în luna iunie, imediat după ce compania fusese achiziționată de către Apple – noile versiuni nu aduc nimic nou în afară de aceste culori puternice ce vor fi în ton cu curelele sport ale Apple Watch.

Fiind căști Bluetooth, Powerbeats2 se pot conecta wireless la o serie de dispozitive mobile și computere, inclusiv iPhone, iPad și, mai recent, Apple Watch. De fapt, aceste căști pot fi un bun însoțitor pentru orice Apple Watch în timpul exercițiilor fizice, ținând cont că ceasul companiei Apple poate să stocheze local câteva sute de melodii.

Părerile cu privire la căștile Powerbeats2 wireless sunt împărțite, deoarece multă lume le-a criticat pentru faptul că au un bas prea puternic – ca, de altfel, mai toate căștile Beats. Problema și mai mare ar putea fi generată de faptul că experiența utilizatorilor este afectată și de suporturile pentru urechi ale acestor căști, lucru care nu ar trebui să se întâmple.

Noile versiuni de Powerbeats2 sunt deja disponibile în magazinele online și cu amănuntul ale companiei Apple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.