Aplicațiile Documente, Foi de calcul și Prezentări Google au fost actualizate

0
584

Compania Google și-a actualizat la sfârșitul acestei săptămâni versiunile pentru iPhone, iPad și iPod touch ale celor trei aplicații din suita proprie de productivitate – Documente, Foi de calcul și Prezentări. Pe lângă corecturile de erori și îmbunătățirile în privința performanțelor pe care le aduce fiecare dintre aceste trei aplicații, actualizările mai aduc și câteva caracteristici noi utilizatorilor ce le foloesc.

Începând cu Documente Google, aplicația de formatare a textelor simplifică procesul de editare a tabelelor, precum și procesul de redenumire a documentelor în versiunea 1.2.8526. Aplicația Google Foi de Calcul simplifică și ea redenumirea foilor de calcul în versiunea 1.1.9524. O actualizare mai importantă a primit în schimb aplicația Prezentări Google, deoarece versiunea 1.0.7580 a acesteia include în sfârșit compatibilitate cu AirPlay și Chromecast. Prin urmare, utilizatorii de iPhone și iPad care au în apropriere un televizor / afișaj la care este conectat un Apple TV sau un accesoriu Google Chromecast, vor putea să redea pe acesta prezentarea creată, într-un format optimizat pentru acel afișaj (ca și în cazul unor aplicații similare, cum ar fi PowerPoint sau Keynote). Mai mult decât atât, actualizarea aplicației prezentări simplifică și ea procesul de redenumire a fișierelor.

Pentru a face actualizarea la cele mai recente versiuni ale celor trei aplicații va trebui să accesați App Store>Actualizări și să atingeți butonul Actualizați din dreptul fiecăreia. Iar dacă nu le-ați încercat încă, dar sunteți în căutarea unor aplicații gratuite bune de formatare a textelor, calcul tabelar ori creare de prezentări, atunci urmați linkurile de mai jos pentru a le descărca pe iPhone sau iPad.

  • Documente Google pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
  • Google Foi de Calcul pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
  • Prezentări Google pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.