Aplicația Viber este acum disponibilă și pentru iPad

0
636

Viber, cea de-a doua cea mai mare platformă de mesagerie și apelare după WhatsApp Messenger, a actualizat luni aplicația pentru iOS cu scopul de a o face compatibilă cu unul dintre cele mai populare dispozitive Apple și mulțumi astfel milioane de oameni.

Este vorba despre iPad, versiunea 5.4.1 a aplicației Viber pentru iPhone aducând compatibilitate cu tabletele și devenind astfel o aplicație universală pe App Store. Viber pentru iPad nu oferă utilizatorilor nimic în plus față de ceea ce oferă versiunea pentru iPhone sau cea pentru desktop a aplicației, singurul avantaj fiind acela că este optimizată pentru a beneficia de întreg ecranul tabletelor, afișând mai mult conținut odată. Prin urmare, dacă ești de ceva vreme un utilizator al aplicației Viber pentru iPhone, atunci vei fi imediat familiarizat cu versiunea pentru iPad a acestei aplicații și mulțumit de rapiditatea cu care vei putea accesa conversațiile, listele de prieteni sau stickerele de pe ecranul mai mare al tabletei.

Din nefericire, aplicația Viber vine cu o mare, mare problemă care îi va afecta pe utilizatorii ce dețin atât un iPad, cât și un iPhone. Această mare problemă este că ea nu va putea fi folosită în același timp atât pe mobil, cât și pe tabletă. Fie că știți sau nu deja, orice utilizator al acestei platforme de mesagerie primește un ID Viber care este unic și care este bazat pe dispozitivul pe care a fost instalat și pe un număr de telefon. De aceea, numai un singur dispozitiv mobil poate să fie activat per sistem de operare la un moment dat, potrivit Viber.

În cazul în care crezi că vei folosi Viber mai mult pe iPad decât pe iPhone sau iPod touch, atunci va trebui să dezactivezi contul de pe aceste dispozitive mergând în aplicația Viber în Mai mult>Setări>Confidențialitate>Dezactivare cont.

Aplicația Viber va putea fi instalată pe orice tabletă iPad care rulează iOS 7.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.