După ce a eliminat de pe App Store aplicația de editare foto Photoshop Touch, lăsând utilizatorilor de iPhone și iPad numai două versiuni ale arhicunoscutului program de editare Photoshop: Express și Mix, compania Adobe a actualizat de dimineață cea din urmă aplicație. Adobe Photoshop Mix pentru iPhone și iPad este disponibilă în versiunea 1.6 pe App Store și aduce o serie de noutăți interesante pentru utilizatorii care o folosesc pentru a îmbunătăți fotografiile.

Cea mai recentă actualizare adusă Photoshop Mix include opțiunea de a importan articolele salvate din bibliotecile Creative Cloud, utilizatorii putând astfel să tragă documentele Photoshop (inclusiv straturi și măști) în Mix pentru a le edita de oriunde folosind iPhone și iPad. De asemenea, actualizarea permite adăugarea creațiilor Mix în colecțiile Lightroome pentru a organiza, edita, îmbunătăți și partaja imagini de oriunde și oricând.

Separat de îmbunătățirea compatibilității cu alte aplicații și servicii Adobe, cea mai recentă versiune a Adobe Photoshop Mix pentru iPhone și iPad include opțiuni de controlare a opacității imaginilor, oferă utilizatorilor de iPhone funcționalitatea auto-decupare (folosind dimensiunile standard, cum ar fi pătrat 4×6 sau 3×5), precum și funcționalitatea de reducere a încețoșării imaginii cauzate de mișcarea camerei.

Pentru a face actualizarea la versiunea 1.6 a aplicației Adobe Photoshop Mix pentru iPhone și iPad va trebui să accesezi App Store>Actualizări și să atingi butonul Actualizați din dreptul acestei aplicații. Iar dacă nu ai încercat încă Photoshop Mix pe dispozitivul tău, atunci poți să descarci acum aplicația urmând linkul de mai jos:

  • Adobe Photoshop Mix pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.