Tehnologia Force Touch urmează să sosească pe ambele modele de iPhone 6s

0
592

Atât versiunea de iPhone cu ecran de 4,7 inchi (care va fi denumită, probabil, iPhone 6s), cât și cea cu ecran de 5,5 inchi (a cărei denumire ar urma să fie iPhone 6s Plus) urmează să abie ecrane cu Force Touch, potrivit unei știri apărute pe un site asiatic, care citează o persoană din interiorul lanțului de furnizori al Apple.

Interesant este că lunile apăruseră informații ce ne indicau faptul că tehnologia folosită și în ecranul Apple Watch, dar și trackpadurile celor mai noi MacBook-uri ar urma să fie implementată numai pe iPhone 6s Plus. Ei bine, sursa celor de la Economic Daily News ar fi afirmat că acele informații erau corecte la acea vreme, însă Apple și-a schimbat planurile nu cu foarte mult timp în urmă, luând decizia de a instala ecrane capabile să furnizeze retroacțiune haptică și în iPhone 6s.

Senzorii Force Touch ce urmează să fie implementați în ecranele viitoarelor modele de iPhone ar urma să fie produși de aceeași companie taiwaneză specializată în fabricarea, cercetarea și dezvoltarea unor astfel de senzori – TPK.

Implementarea tehnologiei Force Touch în viitoarea generație de iPhone nu mai este deloc o surpriză în condițiile în care în ultimele luni am auzit de la mai multe publicații și diverși analiști că ea va ajunge în iPhone. Aceste informații au căpătat credibilitate mai ales în luna martie, pe când Apple a decis să implementeze Force Touch în trackpadul MacBook-ului cu ecran Retina de 12 inchi, dar și în trackpadul celor mai noi MacBook Pro.

Săptămâna aceasta o persoană cunoscută pentru informațiile acurate furnizate în legătură cu produsele Apple nelansate declara, citând surse din cadrul companiei americane, că iOS 9 a fost creat pentru a fi compatibil cu Force Touch, dar și pentru a oferi dezvoltatorilor instrumentele de a o integra în aplicațiile proprii.

Force Touch ar putea fi, așadar, caracteristica definitorie a noilor iPhone 6s și iPhone 6s Plus, oferind utilizatorilor retroacțiune haptică datorită capacității de a înțelege intensitatea cu care ecranul este atins.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.