iCloud permite acum stocarea a până la 50.000 de contacte

0
638

contacte icloudÎn cazul în care s-a întâmplat ca până acum să fi umplut spațiul disponibil pe iCloud pentru stocarea de contacte / cărți de vizită, atunci Apple are o veste foarte bună pentru tine. Într-o modificare recentă adusă unui document de asistență privind limitările iCloud, compania Apple anunță că serviciul gratuit poate acum să stocheze până la 50.000 de contacte pe contul unei singure persoane. Modificarea a fost făcută în versiunea pentru SUA a documentului, însă toate celelalte versiuni urmează să fie actualizate pentru a reflecta această schimbare. Limita de până acum, așa cum se poate vedea momentan în documentul în limba română, a fost de 25.000 de contacte.

Separat de limita privind număril total de cărți de vizită / contacte, actualizarea adusă acum ne mai anunță că și numărul total de vCarduri a fost crescut de la 25.000 la 50.000. În rest, documentul nu relevă alte modificări, nici măcar în ceea ce privește limitările privind dimensiunile maxime ale tuturor cărților de vizită sau fotografiilor (24 MB text cărți de vizită, respectiv 100 MB fotografii).

Așadar, dacă ai foarte multe contacte și până acum o parte dintre acestea trebuiau stocate local pe iPhone, iPad sau Mac, începând de acum ele se vor sincroniza (probabil toate) cu iCloud, pentru a fi mai ușor de accesat de pe orice dispozitiv.

- Reclamă -