Apple a adăugat canalul CBS Sports pe Apple TV-urile utilizatorilor din România

0
759

Compania Apple oferă o veste bună utilizatorilor de Apple TV din România, care, spre deosebire de cei ce au ID-uri Apple înregistrate în SUA, nu primesc noi canale pe dispozitiv atât de des. În cursul zilei de astăzi gigantul american a lansat o actualizare pentru Apple TV care ne aduce și nouă acces la cerere la conținut sportiv, grație noului canal CBS Sports.

IMG_2885

Din nefericire însă vorbim despre un canal al unei televiziuni americane, deci care va furniza conținut doar în limba engleză și numai din sporturile favorite ale americanilor, care s-ar putea să nu placă publicului din România. În cazul în care însă îți plac sporturile americane și vrei să urmărești NFL, MLB, NBA, NHL, atunci CBS Sports este canalul pe care trebuie să îl accesezi. Desigur, noul canal nu va furniza conținut numai din ligile/sporturile respective, golful, tenisul, boxul și MMA-ul fiind alte câteva sporturi pe care le acoperă noul canal și care s-ar putea să vă placă.

Tot conținutul oferit de acest canal este disponibil gratuit, însă înainte de a te bucura foarte tare va trebui să știi că CBS nu îți va permite să vezi în direct sau la cerere competiții sportive, ci doar unele emisiuni ale postului.

Iar dacă la noi Apple nici măcar nu pare să intenționeze să aducă, conținut în limba română prin intermediul unor canale locale, în alte țări o face. Excluzând SUA, unde au fost lansate astăzi două canale noi, inclusiv acesta disponibil și la noi, în Germania, Austria, Elveția, Belgia și Luxemburg a fost adăugat canalul Arte, iar în Canada Crave TV și Shomi.

Noul canal ar trebui să poată fi accesat de oricine are un Apple TV actualizat la cea mai recentă versiune a sistemului de operare, adăugarea lui făcându-se automat prin intermediul unei conexiuni la Internet. Pentru a-l accesa este necesar să ai un ID Apple înregistrat în România (dacă ai ID-ul înregistrat în SUA, de exemplu, vei putea accesa atât acest canal, cât și pe celălalt, USA NOW).

Adăugarea acestui canal vine la numai o săptămână după ce compania Apple a eliminat de pe a doua generație de Apple TV canalul YouTube, ca urmare a deciziei Google de a nu mai permite utilizatorilor să vizualizeze conținut video din platformă folosind acest dispozitiv.

- Reclamă -