Apple a actualizat aplicațiile iMovie și Apple Store pentru iPhone și iPad

0
221

În aceeași săptămână în care compania americană a lansat noi versiuni beta ale iOS 8.4 și OS X 10.10.4, Apple a publicat astăzi actualizări pentru două dintre aplicațiile sale cunoscute, ce sunt disponibile pe App Store de ceva vreme. Este vorba de iMovie și Apple Store, versiunile actualizate ale amândurora putând fi descărcate de (aproape) oricine de pe App Store.

iMovie pentru iPhone și iPad este disponibilă acum în versiunea 2.1.2 și aduce două noutăți. În primul rând, actualizarea adresează o eroare care făcea ca pozele capturate în modul portret să fie decupate incorect la adăugarea într-un proiect. Alături de această corectură, noua versiune mai actualizează și compatibilitatea cu partajarea de conținut prin YouTube – această noutate am văzut-o și la aplicația iMovie pentru Mac, când a fost actualizată zilele trecute.

*Actualizarea este gratuită, dacă ai cumpărat/descărcat deja această aplicație.

Captură de ecran din 2015.05.01 la 08.38.26

Separat de aplicația iMovie, Apple a actualizat și aplicația Apple Store. Versiunea 3.2.1 a acesteia este disponibilă acum pe App Store și aduce numai o noutate importantă – compatibilitatea cu Apple Watch. Începând de acum, utilizatorii vor putea obține actualizări în timp real privind comenzile, plasa comenzi de ridicare din magazin, verifica rezervările la Genius Bar și descoperi evenimente și workshopuri de la magazinele din apropriere. Din nefericire, această aplicație este motivul pentru care am spus că cele două actualizări vor putea fi descărcate de aproape oricine deoarece ea nu este disponibilă pe App Store România, ci doar de pe App Store-urile din țările în care există Apple Store (inclusiv Ungaria).

  • Apple Store pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum (nu este disponibilă pe App Store România!)
- Reclamă -