Aplicațiile Microsoft Word, Excel și PowerPoint pentru iPhone și iPad au fost actualizate

0
347
Imagine via Forbes.

Unele dintre cele mai populare aplicații de pe App Store pentru editarea de texte, calcul tabelar și crearea de prezentări, Word, Excel, respectiv PowerPoint au fost actualizate în cursul ziliei de astăzi de compania Microsoft. Deși vorbim despre unele actualizări minore, ele introduc câteva funcționalități care s-ar putea să fie utile pentru o bună parte dintre noi.

Despre actualizarea 1.9.2 a celor trei aplicații putem spune că, în primul rând, Microsoft încearcă să ne păcălească în legătură cu una dintre funcționalități. Mai precis, gigantul din Redmond menționează ca primă noutate opțiunea de a deschide, edita și salva munca ta pe iCloud sau alte servicii de stocare online decât OneDrive. Cu alte cuvinte ne vorbește despre compatibilitatea cu iCloud Drive, iar aici este o problemă, deoarece despre ea ne vorbea și acum câteva săptămâni cu ocazia lansării unei alte actualizări.

Separat de această confuzie pe care Microsoft o face în notițele lansării, compania din Redmond menționează și ceea ce este cu adevărat nou în cele mai recente versiuni ale aplicației suitei de productivitate Office. În cazul Word vorbim despre introducerea a câtorva noi șabloane, care îți vor permite să creezi noi documente mai arătoase și mai rapid decât până acum. Excel oferă extensii, permițând utilizatorilor de iPad care rulează iOS 8.2 (sau ulterior) să adauge funcționalitate în Excel care să îmbunătățească tabelele de calcul și să sporească productivitatea ta. PowerPoint permite în versiunea 1.9.2 să modificăm aspectul diaporamelor, precum și să introducem poze și clipuri video din Rolă film în prezentări.

Pentru a face actualizarea la cea mai recentă versiune a aplicațiilor Word, Excel și PowerPoint va trebui să accesați App Store>Updates și să atingeți butonul Update din dreptul lor. Dacă nu le-ați descărcat deja, dar vreți să le încercați, atunci urmați linkul de mai jos pentru a le descărca și instala de pe App Store:

  • Microsoft Word pentru iPad și iPhone – Gratuit – Descarcă acum
  • Microsoft Excel pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum
  • Microsoft PowerPoint pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.