TripAdvisor 9.8 pentru iPhone, iPad și Apple Watch – actualizare este disponibilă pe App Store

1
244

Având milioane de recenzii, poze și hărți ce includ restaurante, hoteluri și puncte de interes în mii de orașe și stațiuni, TripAdvisor este una dintre cele mai grozave aplicații pe care trebuie să o ai atunci când călătorești, oriunde ai merge în această lume. Pentru a facilita accesul la conținutul pe care îl oferă deja, TripAdvisor a fost actualizată săptămâna aceasta pentru a aduce utilizatorilor o aplicație pentru Apple Watch – dispozitivul pe care Apple îl va lansa la sfârșitul acestei luni.

Captură de ecran din 2015.04.05 la 09.43.16Versiunea 9.8 a aplicației pentru iPhone aduce, așadar, compatibilitate cu ceasul Apple. Asta înseamnă că dacă ai asociat iPhone-ul cu Apple Watch, vei vedea pe ecranul micului dispozitiv sugestii privind locurile în care să iei masa sau atracții, ce sunt bazate pe locația ta curentă și momentul din zi. De asemenea, aplicația pentru Apple Watch îți va permite să salvezi un loc direct pe dispozitiv, care este sincronizat cu profilul TripAdvisor, deci va face ca locația respectivă să apară în lista cu salvate și pe web, iPhone ori iPad. În cazul itinerariilor, aplicația pentru Apple Watch este compatibilă cu Hărțile Apple. Bine de știut este că aplicația aduce compatibilitate și Force Touch, ceea ce înseamnă că dacă vei apăsa mai tare pe ecran atunci când vizualizezi o listă vei putea filtra rezultatele căutării.

tripadvisorSeparat de aplicația pentru Apple Watch, versiunea 9.8 a Tripadvisor le aduce utilizatorilor de iPhone posibilitatea de a citi prezentările de pe Wikipedia direct în pagina punctelor de atracție selectate, precum și posibilitatea de a căuta hoteluri în aproprierea unui punct de reper. Mai mult, experiența Lucruri de făcut a fost îmbunătățită grație noilor filtre și navigării modificate, iar albumele foto de la hotel permit utilizatorilor să comute rapid între pozele camerelor, băilor și a zonei piscinei.

La final, trebuie specificat că de la lansarea versiunii 9.8 a aplicației, TripAdvisor a mai publicat două actualizări minore la intervale mici de timp, ambele aducând corecturi de erori. Astfel, versiunea disponibilă la momentul scrierii acestui articol este 9.8.2.

Pentru a face actualizarea la versiunea 9.8.2 a aplicației TripAdvisor pentru iPhone, iPad și Apple Watch, tot ce va trebui să faceți este să accesați App Store>Updates și să atingeți butonul Update din dreptul aplicației. Dacă nu ați descărcat deja TripAdvisor, atunci urmați linkul de mai jos pentru a o face acum:

- Reclamă -