Skype 5.12 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store

0
181

Aplicația Skype pentru iPhone și iPod touch a primit la acest început de săptămână o nouă actualizare relativ importantă pe App Store. Compania Microsoft continuă să fie concentrată pe extinderea disponibilității aplicației sale de mesagerie și apelare în cât mai multe limbi posibile, așa că și versiunea 5.12 a Skype extinde lista de limbi în care este tradusă.

IMG_2596Dacă versiunea 5.11 a aplicației era tradusă în limba română și alte două limbi noi, versiunea 5.12 este tradusă în nu mai puțin de 12 limbi noi, printre care se numără: croata, catalana, estoniana, greaca, hindusă, indoneziana, malaieza, maghiara, slovaca, thailandeza, turca și vietnameza. Așadar, dacă ai dispozitivul configurat într-una dintre aceste limbi, atunci aplicația Skype va afișa în mod automat tot conținutul în ea, fiind probabil mai accesibil și pentru tine.

În plus față de noutățile legate de traducere, cea mai recentă versiune a aplicației Skype pentru iPhone și iPod touch aduce utilizatorilor îmbunătățiri în privința performanțelor, așa că descărcarea ei este recomandată chiar dacă nu te interesează niciuna dintre limbile noi în care a fost tradusă.

Pentru a face actualizarea la versiunea 5.12 a aplicației Skype pentru iOS va trebui să accesați App Store>Updates și să atingeți butonul Update din dreptul ei. Dacă nu ați descărcat încă Skype, atunci puteți să descărcați acum accesând linkul de mai jos:

- Reclamă -