Skype 5.11 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store. Aplicația este acum disponibilă și în limba română

0
250

La numai câteva săptămâni după ce a fost lansată o actualizare a versiunii pentru Mac a aplicației Skype, ce introducea compatibilitate cu o serie de limbi noi, acum IMG_2241a venit și rândul versiunii pentru iPhone să fie actualizată pentru a aduce compatbilitate cu o parte dintre limbile cunoscute și de versiunea pentru desktop.

Versiunea 5.11 a aplicației Skype pentru iPhone este acum disponibilă pe App Store și aduce utilizatorilor compatibilitate cu trei limbi noi, printre care, da, se numără și limba română. Asta înseamnă că în sfârșit toate meniurile și elementele afișate pe ecran de Skype vor fi în limba română pe dispozitivele acelora dintre voi care sunt configurate în această limbă. Separat de limba română, aplicația a fost tradusă și în cehă și ucraineană.

Totodată, cea mai recentă versiune a Skype pentru iPhone aduce utilizatorilor de iPhone îmbunătățiri generale în privința funcționării, așa că și în cazul în care nu vrei ca aplicația să fie tradusă în română tot vei avea un motiv să descarci și instalezi actualizarea.

Pentru a face actualizarea la versiunea 5.11 a aplicației Skype pentru iPhone tot ce va trebui să faci este să accesezi App Store>Updates sau să urmezi linkul direct de mai jos:

- Reclamă -